DİYARBAKIR / ÇINAR - Beşpınar Ortaokulu

Beşpınar Ortaokulu

Beşpınar Mahallesi no120 Çınar /DİYARBAKIR
Vizyon
Milli ve manevi değerlere bağlı, toplumsal değerleri benimseyen çağdaş, laik, Atatürk’çü, kendisi ve toplumu ile barışık, bilimsel düşünmeye önem vererek, esnek düşünme yeteneğini gerçekleştirebilen, iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişimi iyi olan pozitif bilimi ve sosyal bilimleri bitlikte sentezleyen, iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum oluşturmaktır.
Misyon
Bütün öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmelerini, onların, girişken, kendine güvenen bireyler olarak Türkiye’nin üretken gücünün temel taşları olmaları için çalışıyoruz. Öğrencilerimizi, içinde bulunduğumuz çağın imkanlarını kullanarak, bilgiyi kullanabilen; tutarlı, kararlı, toplumla barışık bir şekilde milli ve manevi değerlerine hizmet etmeyi kendine amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
KALORİFER
Ulaşım
OKULUMUZ DİYARBAKIR ÇINAR ARASI ANA YOL ÜZERİNDEDİR. DİYARBAKIR ÇINAR ARASI 20.KM. ÇINAR DİYARBAKIR ARASI 5. KİLOMETRE.
ÖĞRETMEN SERVİSİ YOK
iL MERKEZİNE UZAKLIĞI 30 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 8KM