DİYARBAKIR / ÇINAR - Beşpınar Ortaokulu

Şbt

Çınar ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Tarafından Yapılacak Olan Ortak Sınav Tarihleri Açıklandı.

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlandığı yazı ile Müdürlüğümüze bildirilmiştir. Bu kapsamda okulumuzda "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ" uygulanacaktır. Faaliyet planını yazımız devamında inceleyebilirsiniz.

Kas

Okulumuza Doğrudan temin yolu ile alımı yapılacak olan temizlik malzemesi ile ilgili bilgilere aşağıdaki adreslere tıklayarak ulaşılabilir.

Doğrudan Temin Duyuru Metni İçin TIKLAYINIZ.

Teknik Şartname İçin TIKLAYINIZ.

Teklif Cetveli İçin TIKLAYINIZ.

Ekm

Doğrudan Temin Duyuru Metni İçin TIKLAYINIZ.

Teknik Şartname İçin TIKLAYINIZ.

Teklif Cetveli İçin TIKLAYINIZ.

Kas

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DONATIM MALZEMESİ ALIM İHALESİ YAPILACAK OLUP İHALE İLE İLGİLİ DUYURU METNİ, TEKNİK ŞARTNAME VE TEKLİF MEKTUBUNA AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN ULAŞILABİLİR.

DUYURU METNİ İÇİN TIKLAYINIZ.

TEKNİK ŞARTNAME İÇİN TIKLAYINIZ.

TEKLİF MEKTUBU İÇİN TIKLAYINIZ.

.