DİYARBAKIR / ÇINAR - Beşpınar Ortaokulu

Nis

Türk Halk Müziği Kategorisinde Düzenlenen Ses Yarışmasını 7/A Sınıfı Öğrencimiz Zelal KARADENİZ Çınar İlçe 1.si Olarak Kazandı!!

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 103. yılını Beşpınar Ortaokulu öğrencileri olarak çeşitli etkinliklerle kutladık. Etkinliklerimizle bayram coşkusunu doyasıya yaşadık.

Mrt

Aziz milletimizin tarihin akışını değiştirdiği Çanakkale Zaferi'nin 109. yıldönümüne ulaşmanın gururunu yaşarken, şanlı tarihimizin ebedi kahramanları, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Türk ordusunun kahraman Mehmetçiğini, aziz milletimiz ve vatanı uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi  bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, ruhlarının şad olmasını diliyoruz.

Okulumuzca düzenlenen etkinlik; Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Okulumuz; öğretmen ve öğrencilerinin günün anlam ve önemini ifade eden konuşmalarından sonra okunan şiirlerle anma törenimiz son buldu.

Mrt

Ramazan Ayının Gelişine Öğrencilerimizle Hoş Geldin Dedik!

Mrt

Okul Bahçemizde Peyzaj Düzenlemeleri Yapıp Ağaçlarımızı Bahara Hazır Hale Getirdik.

Mrt

Okul Müdürümüz; kadın öğretmenlerimizin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak gül hediye etti.

Mrt

Çınar İlçe Gençlik Ve Spor Müdürlüğünün Düzenlediği Okul Sporları, Ortaokullar Arası Kız Voleybol Turnuvasında Büyük Mücadele Gösteren Kız Volebol Takımımız 3. Oldu.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığığımız Tarafından Öğretmenlerimize Gönderilen Hediye Önlükler Okulumuza Ulaştı.

Şbt

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş/Pazarcık merkezli depremlerin 1. yıl dönümü dolayısıyla; öğrencilerimizin olası bir depreme karşı farkındalık ve hazırlık seviyelerinin arttırılması amacıyla "Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı" eğitim videosu izletildi ve akabinde 06.02.2024 Salı günü saat 09:50'de eş zamanlı olarak Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi. Tahliye Tatbikatı sonrasında 6 Şubat Kahramanmaraş/Pazarcık merkezli depremde hayatını kaybeden şehitlerimizi anmak için saygı duruşu gerçekleştirildi.  6 Şubat Kahramanmaraş/Pazarcık merkezli depremlerde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet sevdiklerine sabır dileriz.

Ock

Okulumuza sığınan sokak kedilerini koruyup daha sağlıklı şartlarda barınmalarını sağlamak amacıyla okul idaremiz tarfından "Kedi Evi" temin edilip bahçemize yerleştirildi.

Ock

Dilimizin Zengilikleri Projesi Kapsamında 7/A Sınıfı Öğrencilerimizle Yapmış Olduğumuz "Yabancı Sözcüklerin Yerine Türkçelerini Kullanır" Etkinliğimiz.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan  6. Sınıflar Türkçe 2.Ortak Yazılı  Sınavı ve  Matematik 2. Ortak Yazılı Sınavı  sorunsuz bir şekilde yapıldı. Sınavlarda  her dersten  toplam 16 soru soruldu.

Ara

Bakanlık Yetkilileri tarafından Okulumuzda TS ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Aşama-1 Gözetim Tetkik Programı çalışmaları başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Okulumuz Amblemi Türk Patent Ve Marka Kurumu TarafındanTescillendi